Share good ideas and conversation.   Login, Join Us, or Take a Tour!
comment by RubyRhod
RubyRhod  ·  2677 days ago  ·  link  ·    ·  parent  ·  post: Hubski Update: A tweak
I am not sure If this is related or the right place to put this, I am fairly new here but I felt since I believe it might be related to the tweak somehow, and that others might be having this same problem I would address it here.

I am seeing a bug that might be related to this tweak, or it could just be me! I am not seeing any numbers next to the "comments" on many posts, when in fact they actually do. This post for example: http://hubski.com/pub?id=5125 displays no posts when I view the main page, but when I click on the "comments" link I see that there are comments there. I do use Adblock+ and Noscript but I have made sure that they both are either disabled or accepting everything from the site. Any suggestions on what the problem might be? Again, I am sorry if I have posted this in the wrong place.




mk  ·  2677 days ago  ·  link  ·  
Can you point out another post with that issue? I think there are two things that might be going on here. 1) kleinbl00 did something a bit confusing. He posted this comment:http://hubski.com/pub?id=5125, which is on this post: http://hubski.com/pub?id=5017, and he also posted this similar post, which has no comments atm: http://hubski.com/pub?id=5126. 2) You can attach text to your on your own post, like AhimMoonchowsen did here. ATM, there is his text, but no comments.

kleinbl00's posting tricked me at first as well.

RubyRhod  ·  2676 days ago  ·  link  ·  
I think this was it! I feel a bit silly now =( but thank you! I was a bit confused too. I think what happened was that I used the "Tab" button and it opened both and I did not realize it, one tab linked to the first comment the 5125 and then the 5126 as well. It was my error, sorry for any confusion or anything. Thanks for helping me sort that out haha, I thought I was going crazy.
mk  ·  2676 days ago  ·  link  ·  
No problem, a similar thing happened to me. And what was worse, I thought I'd have to debug it. :p